(Ge)werkt voor

Ik heb ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ondernemerschap en marketing. Werkte voor de meest uiteenlopende organisaties, groot en klein, profit en non-profit, business to business en business to consumer. In alle mogelijke sectoren. Dat maakt me tot een allrounder. Iemand die kan adviseren. Maar die bij voorkeur toch op interim basis een organisatie versterkt. Omdat ik graag deel uitmaak van een groter geheel en samen met anderen tot een helder gedefinieerd resultaat kom. Volop in flow.

Een greep uit de huidige opdrachtgevers: Atletiekunie, Bibliotheek Eindhoven, Bierens Incasso Advocaten, Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE), Fontys, Lavans, MyCartis, Parktheater, Randstad Nederland, Summa College en vb&t groep.

In het verleden heb ik voor tientallen uiteenlopende organisaties gewerkt, waaronder Bata, Bosman Medische Hulpmiddelen, Catharina Ziekenhuis, DELA, Dr. van der Hoog, Hendriks Groep, Heras, Licor 43, Makita, Philips, Rabobank, Royal Agio Cigars, Staalbankiers, Van Boxtel Hoorwinkels en ZLM Verzekeringen.