Meer over Joris

Professioneel

Ik heb ruim 20 jaar ervaring op het gebied van leiderschap en marketing. Werkte voor de meest uiteenlopende organisaties, groot en klein, profit en non-profit, business to business en business to consumer. In alle mogelijke sectoren. Dat maakt me tot een allrounder. Iemand die kan adviseren. Maar die bij voorkeur toch op interim basis een organisatie versterkt. Omdat ik graag deel uitmaak van een team en samen met anderen tot een helder gedefinieerd resultaat kom. Volop in flow.

Wanneer ik ├ęcht in mijn element ben? Als ik mijn kennis mag delen, mensen en organisaties kan inspireren. Ook via presentaties en workshops. Ik ontmoet graag mensen, breng mensen met elkaar in contact. Verbinden is mijn kracht, wat resulteert in een even uitgebreid als waardevol netwerk.

Persoonlijk

Belangrijker nog dan wat iemand weet en kan, is hoe iemand is. Ik sta positief in het leven en vind geluk ook in de kleine dingen. In het lezen van een boek, in de natuur die me inspireert. Ik breng graag positieve energie in en merk dat dat energie in anderen losmaakt. What comes around, goes around.

Ik ben creatief, energiek en gedreven. Sociaal en breed geïnteresseerd, mij steeds weer verwonderend over het leven. Ik ontdek overal mooie, zuivere en betekenisvolle dingen. En heb een hekel aan alles wat nep is, niet waarachtig, maar waar-achtig. Openheid, zuiverheid en echtheid zijn voor mij essentieel. Als voor jou hetzelfde geldt, wil ik je graag eens ontmoeten.